Колишнiй дiм

З нею все що відчувалось, є.
Але немає тільки тої,
Кому бажаю я своє,
Віддати сердце із душою.
І так самотньо поруч з морем.
Але буває річ у тім,
Що не солоне тільки горе,
Але й колишній, спільний дім.
Де ти торкалася рукою,
До кожної із цих речей.
Де щиро мріяв я, с тобою,
Пробути кожну з всіх ночей.


Рецензии