Остання хмара

Я зовсім і не хочу спати.
Я навіть рухатись не хочу.
С тобой хочу розмовляти,
Вдивляючись у очі.

Я зовсім і не хочу їсти.
Я навіть крила відірву.
Якби ж то поруч сісти.
Насправді поруч. Наяву.


Рецензии