Лiна

       Таку не зразу скинеш оком,
       Такою тільки що марить,
       А десь зустрінеш ненароком,
       Навіки долю озарить.
                Павло Грабовський.

Дівчина з розумними очима
(Серед «мідних», «золотих» голів…)
Схвилювала так мене! — зуміла
Іскри мислі викресать із слів.

Як в таку красу не закохатись,
Коли в ній не тільки квіт весни -
Ніжність, колір, аромат, — крилатих
Дум - глибінь і зваба таїни…

З повсякдення вибухнути може
Фейєрверком дорогих пісень,
Душу мені щемливо тривожить -
Мрій полоном скрашує мій день.

Щастя, що така є у Країні -
Настрій підніма, відгонить сум…
Жінка ця з глибокими очима -
Неземна краса не сходить з дум.


Рецензии
Щирі відверті вірші!

Анна Стефани 2   12.02.2017 14:27     Заявить о нарушении
Дуже дякую Вам, Анна!!!

Леонид Подолянский   12.02.2017 21:37   Заявить о нарушении