Дике тIар хIаири

Ну хIаке левкьухIале,
Гатира вавна хала (букет)
Вавнера архIасиле -
Аркьяду урх1ла мякьла?

Шайзакан керрулхъуле,
Ца намзе гъай хIарукIуй,
Жагьннамла цIа бикьаб,
Лигала мех1а бицIуй.

Авлахъ вавнани ана,
Дигили бицIиб уркIи.
Диги гьаргдарес гьана,
Кумек барагъа хIуни.

КIахIайцIува кайъиле,
БерхIира гIала бикиб,
Вамсунра тIарукIуле,
Диганайра хIаракIиб.


Рецензии