Поздравление дочери

З днем народження дитинко
З днем Нового року
Галю,сонечко,перлинко
Красуне нівроку

Щоб ніколи не хворіла
Та лиха не знала
Все життя була щаслива
Молода й красива

Щоб цвіла,мов рання квітка
У широкім полі
Щоб летіла,мов лебідка
По життю в любові

Я бажаю рідній доньці
Всього що можливо
Щоб Господні охоронці
Берегли дбайливо.

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии