Весеннее утро

Ловлю одну єдину мить
Коли весною рано-рано
Ключ журавлиний пролетить
Що так чекав його жаданно

Душа радіє і щимить
Мій погляд знову в небо рветься
А журавлиний ключ летить
Його лиш пісня остається

Та знаю я що це весна
Прийшла на журавлиних крилах
Така снотлива,чарівна
Що відірватись  я не в силах

Неможу навіть що сказать
Милуючись весняним ранком
Очей від неба відірвать
Цим милим лагідним світанком

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии