Ностальгия за прошлым

Звела нас доля,ніби знала
У ті далекії роки
Діток п`ятьох подарувала
З тобою стали ми батьки

Які, це Господу судити
Як прожили це теж йому
Не будем долю ми корити
Самі ми знаємо чому

Було усе і  радість й горе
Було кохання і розбрат
Були і злидні й грошей море
Та щастя більш було в стократ

Та все так миттю промайнуло
Немов весняний цвіт злетів
Тепер лиш згадуєш що було
А я пожити ще б хотів

                10.07.2006 року

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии