Байдуж сть

Байдужість-немов павутиння,
вже обплело
суспільство все.
Чужа
біда,нещастя,горе,
сюжет ют'юбу і усе.
   Людина,вже не є людина,
бо вже,немає
людських рис.
Душа,душа невпинно
гине,
чесноти вічні-немов хмиз.
    Палають
зараз з них багаття,
а ти,що думаєш про
це?
   Тобі байдуже,або може,
змінити хочеш
усе це?
   Не залишайся незворушним,
рви
павутиння на шматки.
 Не думай,що там
роблять інші,
ти за себе відповіси.


Рецензии