Егей, шановн укра нц, ще не стомились у ярм?

Егей,шановні українці,
ще не стомились у
ярмі?
Чому немає правди в хаті,
чому
гвалтують вас пани?
    Вдивіться в ці
наглючі пики,
ну що,не соромно самим?
Чому даєте панувати,
чому пустили у свій
дім?
   Куди поділися нащадки
,козаків
та ,,лісних братів,, ?
Що так любили Україну
і рятували від катів?
    Чому
культуру,мову,пісню,
вже не шанує наш
народ?
Бо там,де знищене коріння,
рай для
панів та їх ,,господ,, !
   Гей,українці,схаменіться! Незанапастіть
свій рідний край.
 І нашу
неньку,Україну,
звільніть від знахабнілих
зграй! 
   Нема що люди нам ділити,
скрізь
зубожіліє народ.
 З своїх плечей ярмо
знімайте,
хай допоможе нам Господь!


Рецензии