Навищо ти живеш, спитай себе людино

Навищо ти живеш,спитай себе
людино,
навіщо Бог тобі подарував життя!
Дав розум,волю,хист,та ще й уяви
крила,
невже,щоб в прірву впав,та згинув в
небуття?!
Не так! Не так! Не так!
Прислухайся до серця,
воно розкриє
світ,де заспіва душа.
Будуй,мандруй,кохай,торкнутись можеш
сонця,
та тільки не пускай до свого світу
зла.
Воно,як ураган,все знищує навкруги,
у
темряву пірнають і серце,і душа.
Щоб
виправити це,потрібні довгі роки,
але буває
так,що нехвата й життя!
Тому завжди
чатуй,свої думки та дії,
незабувай
ніколи,що сієш те і жнеш.
 Тоді творцем
стаєш своєї долі,
і шлях свого життя собі
сам обереш.


Рецензии