Б бки або Коза на пан вств

В тридев*ятім королівстві
Все, як писано у казці:
Є Коза там на панівстві
Та Віслюк в Лев*Ячій масці.

Там Коза віслюкозада
Розкидає бібки з ганку
Та збігається громада
Цілувати п*яти зранку.

Як заведено знедавна -
Бачиш, Боже, і не гріх Їм -
Називають те гуано
Файним волоським горіхом.

Розпинають правду голу,
Аж чорти в кущах регочуть...
Та як зійдуться до столу,
Ті "горішки" їсть не хочуть:

Хоч свиня його вродила,
Хоч воно і з дубу впало -
Зна: хвалити можна мило,
Але їсти краще сало...


Рецензии