Не зупиняйся...

1.Я напишу любов свою
Чорно-білими красками.
Ії між смугами проллю
Твоїми кроками.

Та розкажу лунала як
За вікном твоїм піснею,
Та як стояла у дверях
Мов ніч безкрила я.

Приспів:

Не зупиняйся , я молю…
Не зупиняйся, я благаю.
Ти відшукай мою зорю,
Відчуй , що я тебе чекаю.

Не зупиняйся я молю,
Не зупиняйся я благаю….
Ти грай мелодію мою,
А я відчую що чекаєш…

2.То ж не питай тепер чому
Струни рвуться під пальцями.
Не залишай мене саму,
Як жить не знатиму.

Бридж:
Я не знала без тебе сліз
І не знала без тебе мрій,
І кохання що варте небес
Я не знала, не знала..
Без тебе….


Рецензии