Осенняя любовь

Зірки купаються в воді
у сяйві місяця ясного
Ой,як же хороше мені
В обіймах хлопця молодого

Мене цілує пригорта
На дворі осінь золота
І все шепоче я кохаю
Це певно сон,але не знаю

Побігла хвиля по воді
На ранок вітер розгулявся
Ой,як же солодко мені
Наш поцілунок не скінчався

Яка краса о цій порі
Осінні пахощі довкола
Хоч не співають солов`ї
Я не забуду це ніколи

Я пронесу в своїм житті
Ту світлу ніч,палке кохання
Пейзажі срібно-золоті
І поцілунки і зітхання

Не згасне зіронька моя
Не згасне і моє кохання
Бо я навіки лиш твоя
Ми щиро віримо в зізнання


Рецензии