К дню рождения Чорновола

Як важко відчувати втрати
Живого вже не бачиш серед нас
Його нема,не хочеться вважати
Та йдуть роки,вперед спливає час

Борцем він був і патріотом
Пройшов складне своє життя
В в`язниці гнали під багнетом
Боровсь за краще майбуття

Він міг би стати президентом
Народ підтримав би його
Життя в країні стало б злетом
Та вельми жаль не сталося цього

Створив він рух на Україні
І Незалежність відбулась
Служив би й нині Батьківщині
Та де біда ота взялась

Так мало зірка ця світила
Не встигла все нам показать
Триклята траса все змінила
Життя святе посміла взять

Ми горді тим,що його знали
Цього славетного борця
Всі Чорновола в світі знали
Як світла й правди посланця


Рецензии