Думы мои думы

***

Думи мої думи, лихо мені з вами! 
Чи моя дорога без буття до тями?
Чи то клятий розум серцю до вподоби
На Русі-Украйні - гірший від хвороби?

Був би я без тями, не питав би долю,
Щоб вона за крила не тримала  волю!
Ось би та літала, мов лелека небом
За блакитний обрій над широким степом!
 
Я би в ту лелеку закохався долі,
Та злетів до неї, - кинув би тополі,
Хай стоять незрушні, шепотять до хати,
Не пізнавши себе, що тримають грати...

07.08.2013 Киев


Рецензии
Такі зрозумілі думи ...
***
Ми як ті тополі , біля хат хитаємось,
Тут коріння . В небі - наші думи зграями ...
Дякую за вірш !
З повагою до Вас ,

Татьяна Кострица-Мереуца   07.08.2013 23:04     Заявить о нарушении