З НавинАК ПрывиТань

Всем Тань К.
Каня С

Жы-ву.
Ек надюся. Ек Спарт.
А що мни там жыда!
Я ж нагучу шэ й жуть гуму ж. Щэ й жучку, мо, во ту.
Ну-да.

В мынэ 
А ны трыЩыць спына й.
Ны й в горлы ком од ад,
Що тут ванишкы натСосТал
Улад уж на углу х.

И хевра вся оно б визжаль:
Как жаль ля нам, шо Васьк
Тут во поналАмал драваф. И скынув ведьМУ Сь с срачь.
Ага, вж.

Ты дай нам новых доказать,
Що бильшь ни тронь ни з гадк!
Тода, и только лис тохта вш тобе чирпак СА й тахт. 
В савецка армий як щ.

А жучка бигаЕТ вавКруг:
Ах, дай мни з вниз хоть прань, К!
И я иду во за трыма ж, шоп затрымаць их маць. В канаве все жапк спяць.
КанаЮць: мала-мал!..
ЛамачЧав чавк.

Бо Ж ЛаМА Й нийЯкой не й дав щ
Пабеду й над герМанц.
Мы сам. Мы вдрав.
Ныц гавк
На й Мняв Ш.

Ну, так от: квэрХУ Й та Нага Ж
Сычас, кагда
За 40 градуСяв жара.
Себя жь спасайт.

Ны вам ны грам  ПасКаль.

И й хай руКА хоть одыйМАЙць –
Ны вылызу й з квадрат.
Куда ны ж жыд запХав.
СавМейСна са й нахалк мамань з дачка ш са й зяцьм.

Ля Нинс но бо п свынарнь.
Отличнейшая с шайк
Афт Сашм.

КолХозНичкы ж оно
ДаЮть
Ують
С кино
ГОМнов.


Рецензии