В ра

Як колосок до колоска плекайте віру,
В погоду, в непогоду, заметіль,
Як Ви плекаєте близьких довіру,
У серці бережіть від стрільб.

Мов ниточка до нитки в полотні,
Вона зіш'є стежину вірну,
Що слугуватиме Вам день у дні,
Оберігатиме від зла, покірно.


Рецензии