Феясване

На Фейсбук света ни днес!



Започва утрото със него,
и колко дни  завършват тук,
анданте - или пък в алегро,
изтъркват стъпките напук.

И няма как да ги забавим,
феясването си тече,
и трябва само да се справим,
във него с двете си ръце.

Изглежда трудничко - нелесно,
и често - даже и грубо,
феясване - какво чудесно,
просто  фейс - и няма чудо...

Анданте - дните плесенясват,
в алегро - с огъня горят,
но иде миг - и сме наясно,
с феясването в този свят...


Рецензии