Не забивайте голову см ттям

Не забивайте голову сміттям,
Непотребом, що ранить душу,
Не називайте це своїм життям,
Бо то неправда, я сказати мушу.

Все геніальне, зазвичай, просте,
Лиш хвильку в небо, зазирніть сюди!
Нехай Ваш своєрідний світ росте,
Коли потрібно - дайте лиш води.

Ми стільки знаєм та не вірим,
Зніміть окови і почніть спочатку,
Скажіть: "Дойдем і дійсно перевірим,
Знайдем оазис і відкриєм клітку.."


Рецензии