Ти в небесах

Вже не рахую секунди,
Не проживаю хвилини.
Мене вже більше не буде,
Та й час іде надто плинно.
Моя весна не настане,
І літо тепле покине
Серце моє вже зав’яло,
Душа у космос полине.
А може це і на краще,
Кінець уже зовсім скоро
Покину напризволяще,
А голоси киплять хором.
Уже немає покою,
Не повернеш те минуле,
Колись були ми з тобою,
А зараз уже забули.
Забули дні, де щасливі,
Кохали й жили у світі,
І почуття ті тремтливі,
Терпким чуттям оповиті.
Тебе нема вже зі мною,
Ти десь літаєш у хмарах,
Чому життя не з тобою,
А ми колись були парою.
Чому пішов, не сказавши,
Чому дізналась остання,
Останню роль не зігравши,
Фінішувало кохання.
Відправлюсь на небеса ті,
Де ти давно вже літаєш,
Ти зачекай, я лечу і,
Надіюсь, що ще кохаєш.


Рецензии