Салам укIулра

Кайъиле майдунтазе,
ЦIакьле ну хIулукIулра,
Къадарунтис-кIапIилзе,
Назму цала бирхъулра.

Салам салам укIулра,
Лебил къадала уршбас,
Нуни назму лукIулра,
Лебил къадала рурсбас.

Кьа мамиаб берхIира,
Бутун гонадеш бихIуй,
МамахIяб закла базра,
Бутун хIушам шабируй.

Калъабрия гьаргесра,
Аголе хугил авара.
Гьигь бируле гьаманра,
Дурала гIяхI гьавара.


Рецензии
Х1ябра жагаси назму леб, гъабза. Х1ялалдиаб х1ед.
Х1урматличил Аминат.

Аминат Абдурашидова   07.08.2013 14:25     Заявить о нарушении
Баркалла х!ед Аминат х!у лернилис )

Салим Герейбеков   07.08.2013 14:28   Заявить о нарушении