Вашь шавКовый я ш праМА Ж с Ковыля й

АбДуйВаньЧикав ровыр

Шо роблю я щэ тут з вамы,
Ах, грабли мои мылыйи, старые!
Вы ш всэ уша п похапалы п но фш. Шоп вышня но в рот ны падала б.

А я от… ну, шо. Лабор я.
И нысу уж ексь свий лабаРУ М.
вРУбаюСя в ваш майЯтьНик та плачу но над хрумКалы:
Вася Ж даВВ буца мнялк.

Мама родная! Шо ш здаРылось.
Рылось-рылось в свынни  яблычко
Та ныц а ны понараВыло ж. Вылкы с чырвяКамы но.

О так от усэ затопТалы мы.
Да й нащо нам шэ санДаликы.
Ликы й так прыНымаЕма в ямочкы ш. Ну, мужык колы шэ чыпае хамк.

Про шо я що, ху.
До тапочок
Нам но бы в чорнобыль добратыСА Й
Ув сайтык ГОМноф наскыДаты каб.  Бо дэ якы Даты в гадь.

Ну, фото с Иванава.
ЭддаЛьВейс рахСфытТае там!
Часна лавочка. А однака жа е и шакаЛадына вж!
Бэз ванильЛек-жахХальЛяк!

СаниТариЯхв. Шо за слова такы!
По-РУску давай, паРУбок!
Да. И АндРей узь рейЕТ нат сцяГамы.: да выРУблю з Блюз тфий, Батычко!

Да. З дота всих но стрыЛяли п но вж
Нашы й Лилийкы, та ек и й лярВочКы й.
Кый дай! Вкынь мняф бумаЖычКУ Й. За плит, пут плит. С «ябламы».
И найды обламы гадыну: ах, дожДуся дидуся й намерТВо й!

Да, твой я тут мушь, муРашька.
Мушю щёся ля вамп вМУрыты ж.
ХмуРый дэнь пачяМУ-та бо жь. ЦалЛуйМася. Ах, Масянька!
НыМае жа й ны й адРяСА Й.

Ну, дывысь тада насВаниЯ ЗЬ
Та й насВаниВай,
НаБаранБайНифай Т.

Тарас ШавЧэнКа ГаньДзь
КабЗар ныкак.


Рецензии