Почуття

                Може, це крайня степінь хвороби,
                Але моє серце жадає свободи.
                Тебе хочу обійняти,
                І ніколи не відпускати.

                Сиджу, про тебе мрію,
                Поглинаю в ейфорію.
                Не даєш спокійно жити,
                Але можем лиш дружити.

                Заставляєш ревнувати,
                Як без тебе існувати?
                Жартома пишу "люблю",
                Серце мліє від жалю.
            
              Powerwolf – Catholic In The Morning... Satanist At Night


Рецензии