Късче флирт и нега

Пак флиртувах с луната - не можах да заспя,
сетна нощ избудувах - и защо ли така,
цяла нощ се улавях, че на тебе шептя,
и привиждах в луната, твоят лик на жена...

Привидях във луната, твоят лик на жена,
привидях, теб любима - твойта лунна душа,
 и очите ти сини - с цвят  пустинен коса,
и додето флиртувах - отлетя си нощта...

С твоят лик на любима, да си имам в деня,
със очите ти сини - ах, със тази коса...
Ах, в деня  ми остана, късче флирт и нега,
и ще чакам, аминно, пак да дойде нощта...


Рецензии