А час iде, та все без вороття

А час іде, та все без вороття -
Минають дні і пролітають ночі.
Отак пливе п'янка ріка життя,
Так хочеться скупатись в ній хоч трошки.

Так хочеться напитися води!
Води, що повна і любові, й щастя,
Що витримає і мороз зими,
І вселить віру, що нове все вдасться.

Так хочеться скупатись в тій воді!
Пірнути глибоко за долі скарбом,
Й поплисти так, як ще ніхто не плив -
Ні батерфляєм, ні кролем, ні брасом!

Так хочеться спинити течію
Хоч на хвилинку, на одну секунду!
Тоді я день на трохи зупиню,
Тоді і ніч вже точно не забуду!

А час іде, та все без вороття...

05/08/2013


Рецензии