залишила звичку


я залишила звичку першою писати, і не складаю більше вірші в твою честь
і намагаюсь не виходити із хати, щоб не Ненавидіти тісних перехресть.
бо завжди зустрічаю я обличчя, що чимось дуже схоже на твоє
ти знаєш, це, здається, звичай - любити те, що точно мене вб'є.
я буду пам'ятати твої плечі, а твої очі бачу, коли сплю.
і, мабуть, не існує гірше речі, ніж знов почути звичне "не люблю".
насправді, ти не маєш цього знати. і я б ніколи не писала у віршах,
та я віддам усе, аби тримати
твою гарячу руку
у руках.


Рецензии