Ше так не скоро до розлуки

Ще так не скоро до розлуки.
Аж ціла ніч і ще півдня.
Вогонь тобі цілує руки,
Як пустотливе цуценя.
І ти безжурно гладиш ватрі
Веселу мордочку руду…
А що там завтра?
Що там  -  завтра…
Дозволь, я погляд відведу.
Дозволь, я просто сяду ближче,
Довірюсь ночі і вину,
Запам’ятаю це обличчя
В непевних відблисках вогню.
Ти ж бач,  - я жінка, стебелинка,
Дмухни на неї  -  і згорить.
І тільки зірка, як вуглинка,
Усе світитиме згори.

м.Вінниця


Рецензии