Роки промчали

        Роки  промчали.
          
Садок  виріс  гарненький,  зелена  полонина,
Вже  тато  наш  старенький  і  мама  наша  сива,
Та  душа  моя  радіє  і  гріється  у  літі,
Мої  батьки  ще  живі,  ще  з  нами  в  цьому  світі.

Роки  наші , як  коні ,  давно  вони  промчали,
Чи  своїх  рідних,  близьких,  ми  завжди  шанували?
Роки  вже  не  вернути  і  навіть  не  здогнати,
Та  треба  нам  у  совісті  своєї  запитати.

Бо  наша  старість  також , уже  не  за  горами,
Чи  завжди  їх  любили,  чи  їм  допомагали?
Пробачте  мамо  й  тату,   дороги  і  розлуки,,
Щоб  серце  було  чисте,  душа  не  знала  муки.

Пробачте  всі  образи,  яким  немає  ліку,
Голос скрипки   тата,  нестиму  в  душі  довіку,
Пробачте  ви  нам,  дітям,  гріхи  малі  й  великі,
Цілую  мамині  руки,  що  шрамами  покриті.


Автор:Н.П.Рубан.


Рецензии