***

Ти цілувала йому руки,
і вірила, що він лиш твій,
Приймала всі життєві муки,
не віддавала людям мрій.
Ти роздивлялась його очі
та тихо пестила вуста.
тебе у мріях його щоночі
стрічала тихо ніч густа.
Ти пробачала всі розлуки,
всі дні без нього, що жила.
Та знову цілувала руки,
як тільки поряд з ним була.
Ти розуміла усі ПРОТИ,
приймала всі життєві ТАК.


Рецензии