Дитя

Всю свою любов и все своє кохання
Подарую я тобі, моє дитя!
Не будеш жити ти, як мати, у стражданнях
Ти проживеш щасливіше життя.

Нехай ти ще у череві моєму
Нехай не маєш власного ім’я
Пройдеш весь шлях ти свій життєвий
Ти будеш жить. Бо то твоє буття.

І будеш ти рости, як лист кленовий.
І розквітати наче квітка польова…
Але питатись будеш знову й знову
Де батько твій. О, матінко свята!!!

Ти будеш жить без батька – сиротою.
Не в змозі я зарадити цьому…
Все буде добре, матінка з тобою.
Одне питання – чому ж все так? Чому?


Рецензии