Лист

Вклоняюся низько своїй мамі,
Пробачення прошу за все.
Прости мені, моя матуся.
Прости за все погане те!

Прости мені дитячі сльози,
Прости юнацькії гріхи.
Прости слова оті морозні,
Що пронесуться крізь віки.

Прости мені безсонні ночі,
Погані вчинки, злі слова.
Люблю твої я ніжні очі.
Прости мені…
                Твоя дочка


Рецензии