Я готова...

Я готова бігти за тобою
Небеса безкраї цілувать
Із заходу сонця маки брати
І тобі одному дарувать.
І готова в хмари одягать
У квітчать лілеями п'янкими.
Росами портрети малювать
І встилати травами м'якими.
Ще готова зіронькою буть
І тобі світити в нічку темну,
І казати: „ я тебе люблю!”
- знаю точно я, а не напевно!


Рецензии