Я бiлим снiгом на землi

Я білим снігом на землі
„кохаю” напишу тобі!
І тихим маревом дощу
Я обійму й не відпущу!

І обійматиму тебе,
Допоки біль твій не мине,
Допоки зірка в небесах
Не віджене від тебе страх.

Розлуки страх, і болі, й муки,
І зорі твої в самоті.
Не опускай же, доле, руки,
Бо ти єдиний на землі!

Лише твої так сяють ночі,
І лиш твої вуста горять,
Коли мої самотні очі
Без мене тобі говорять...

Про ту любов, що, ніби пташка,
Тріпоче в грудях і мовчить,
Що ніби про кохання казка
З тобою нам дозволить жить...

Дозволить жить і поцілує,
Благословить у довгу путь,
На довгі роки подарує
Довіру і любові суть.


Рецензии