Щаслива...

                Щаслива...

Щаслива... і сонця ніби не існує
Бажана...і знов вуста твої цілує
Кохана... і більш милішого за нього
Замріяна...і лиш журба і сум без нього.

Щаслива...і мрія знову десь літає
Бажана...і сонечко так швидко з ним сідає
Кохана... із ним душа вся квітами зростає
Замріяна... бо знову, як тоді, вона кохає.

Щаслива...і дум  про іншого немає
Бажана...і тепер для нього, життя її минає
Кохана... і ангел нові крила подарує
Замріяна...і більш ріднішого за нього не існує.

Щаслива... і знов  життя вона в  руці тримає
Бажана... і ніби вічно все оце триває
Кохана... і знов надія за руку тримає
Замріяна... бо він її коха й вона його кохає...
               
                Щаслива...


Рецензии