У снi

               
Назви мене весною, як завжди,
А очі з волошками порівняй
І від біди мене оборони
І поруч будь, мене не проганяй...
Цілуй мої вуста, як і раніше
Любов  моїм ім'ям ти називай
І з кожним днем кохай мене найбільше,
А на землі роби для мене рай!
Дивись мов  на святе творе творіння
І тихо так мене ти  обіймай
І втілюй у реальність мої мрії
І в  небо ти без мене не літай...!
Люби мене так сильно, як ти можеш!
Живи, живи лише моїм  життям.
І лиш у сні завжди моїм ти будеш
Оберігай мене хоч там, оберігай! 


Рецензии