К Дню Соборности

Єднаймо наші почуття
Здобутки спільні і тривоги
Щоб поруч билися серця
Щоб спільними були дороги

Нас намагаються ділить
На схід і захід в Україні
Та хіба ж можна розділить
Народ в єдиній Батьківщині?

Земля одна й мета одна
Навіщо щось розділяти
Чудова мова,чарівна
Її потрібно всім вивчати

Ми об`єднались назавжди
Нову будуємо державу
Тож будем вічно берегти
Наш прапор,гімн,козацьку славу

Народ наш витримав усе
За всі роки що він існує
Він щирий,добрий над усе
А головне він мир шанує.

                18.01.2003 рік

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии