Чорний квадрат

Господи милосердний,
Чом він такий єдиний,
Цей чоловік неспішний,
Що наказує мовчки?
Пахне його волосся
Синім сосновим димом.
Я люблю його голос,
Я люблю його пальці,
Я люблю його очі.
Очі його люблю…

Синій димок сосновий
М’яко за горло душить.
Цей чоловік для мене
Бог чи єдиний брат?
Господи милосердний,
Збережи наші душі,
Поки нас не поглинув
Долі чорний квадрат…

м.Вінниця


Рецензии