Защото, бяхте обичи - до вчера...

 
Не помня, някога да съм се питал –

 
с любов, и колко пъти съм обичал…

 
Жени, подир които съм залитал,

 
дори забравени, които съм отричал…

 
 

 
Но първата си обич  - помня, зная,

 
че казват – първа обич не ръждясва.

 
Най-първата любов – „светих светая”

 
и тя - до края ни и ще проблясва…

 
 

 
Аз всичките обичах ги до вчера,

 
бях безпощадно чувствен, тих до лудост…

 
Но вчера, истинската си Венера

 
срещнах - в едно, съвсем случайно чудо.

 
 

 
От вчера спрях - и себе си да питам,

 
дали аз цял живот съм чакал нея.

 
Прегърнах я, усетих как залитам,

 
разбрал как утрешно ще я копнея…


Рецензии