Ночное озеро

Качки на озері пливуть
Гойдаються на хвилях
А під вербою хлопців ждуть
Дівчата в своїх мріях

Над вечір сонечко сіда
Туман все покриває
А дівчинонька молода
Про рідний край співє

Дивлюсь на озері туман
Верба і спів дівочий
В очах у неї океан
Туди ввійти охочий

Козак близенько тихо став
Сховався під вербою
Той спів його зачарував
Лишив і сну й покою

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии