Зацвела калина

Зацвіла калина,зацвіла в садочку
Я своєму хлопцю вишила сорочку
Де ж ти мій миленький,чом ти не приходиш
Може мене зрадив,до іншої ходиш

А ночі духмяні,солов`ї співають
Хлопці та дівчата ранок зустрічають
Час іде нестримно,моє серце крає
Дні минають й ночі,а його немає

Вже в саду калина ягодами грає
Мого козаченька й досі ще немає
Аби мені воля,аби мені крила
Я б до тебе ,любий горлицей летіла

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии