Бiла лiлiя кохання

Ношу в серці я надію,
В голові - немов дурман.
Маю я хорошу мрію -
Віднайти свій талісман,
Свою квітку, свою долю,
Свою віру і любов.
Я шукав у лісі й полі,
Де тебе шукати знов?

Та наснилося мені,
Що цвітеш ти тільки зрання -
Відбиває промені
Біла лілія кохання...
Віддає свою любов
Лиш при сонці квітка рання...
Я щасливий, що знайшов
Білу лілію кохання.

Спати ввечері лягаю,
Та не йде до мене сон.
У душі кохання грає,
Взяте серце у полон.
Я вночі хотів шукати,
Де співають солов'ї,
Щоб зі смаком цілувати
Губи лагідні твої.

Цілий день милує око
Твоє сяйво неземне.
Пелюстки лягли широко,
Полонила ти мене.
Мовчки руки простягаю,
В серці - ніжні відчуття.
Думав, до кінця пізнаю
Я твоє нічне життя...

8.10.2001

Фото с интернета.


Рецензии
Дуже гарно, дякую вам!

Вика Сидорова   04.11.2013 00:41     Заявить о нарушении
Дякую за гарний відгук!

Виктор Дым   13.11.2013 21:28   Заявить о нарушении