Бригадна

Огородня у нас бригада -
Працьовиті трудівники.
На чолі з бригадиром нашим
Виробництва передовики.

Бригадире, добрий день!
На роботі кожен день.
Ти чергуєш - день і ніч,
Для колгоспу гарну робиш річ.

Треті півні ще не співали -
Бригадир наш давно не спить.
Швидше сонечко нам вставало б,
Щоб города гарно обробить.

Молодиці у нас робочі -
Вся робота в руках кипить.
До оказії теж охочі,
Заспівають - серце защемить.

Огірочки, як ті шнурочки,
І капустиця шелестить,
Помідорки - червоні бочки,
Підроста цибулька кожну мить.

«Посипальників» в нас багато:
Хтось завдасть, ну а хтось і ні.
Треба вміти хазяйнувати -
Буде і у вас усе в ціні.

Урожаї у нас хороші,
Праця вкладена з року в рік.
Продаємо і маєм гроші,
І колгосп багатий цілий вік.

21.03.2000


Рецензии