Гра в забаву

Розкажи у чім вина?
Я того не знаю.
Ти у мене є одна,
Іншої немає.
Проведу додому знов
Я тебе, кохана,
Та мовчить твоя любов,
Просто невблаганна...

І вночі, і вдень я тобі пісень
Проспіваю - скільки ти захочеш.
Нічка промайне і настане день,
Тільки не відводь від мене очі.

Промінь сонця золотий
У вікно загляне.
Я для тебе ще чужий,
Дівчинко кохана.
Принесу букет квіток,
Щоб подарувати,
Та побачу лиш замок -
Змушений чекати.

Але вірю, що прийде
Новий день зі Сходу,
Погляд знову мій знайде
Твою гарну вроду.
Подаруєш, наче в сні,
Посмішку ласкаву,
І відчую - лиш мені
Грати в цю забаву...

27.09.2001


Рецензии