Моя лелеко

Вечір штори опускає,
У хатах лампи горять,
За вікном село дрімає,
Люди всі лягають спать.
Тільки я один співаю
Ніжним співом солов'я,
Бо душа моя палає,
Бо тебе кохаю я.

Ну чому ти так далеко
Полетіла у той край?
Я прошу, моя лелеко,
Чимскоріше прилітай.
Я гніздо для нас змайструю,
Постелю у ньому пух,
Пригорну і поцілую...
Повертайся, милий друг.

Новий стовпчик знов пишу я,
Виправляю помилки...
Будь моя - я не жартую,
Стань моєю на віки.
Ми з тобою будем жити
В мирі й злагоді завжди,
Буду вічно я любити,
Поскоріш до мене йди.

На листку слова з-під ручки
Обертаються в рядки...
Вірю я, моя обручка
Тобі буде до руки.
Чимскоріше повертайся,
Я не в силах вже чекать.
Посміхнись і привітайся -
Буду лиш тобі співать!

30.01.2002


Рецензии