Де взяти крила?

Де взяти крила? Хочу полетіти
Туди де ти...Бо сил уже нема...
Коханий мій, як можу я радіти,
Коли на серденько моє лягла журба?

Я скучила...Скажи,де взяти крила,
Щоби піднятись в небо і злетіть?
Моє кохання ТАК туга накрила,
Що полетіла б зараз - в цю ж бо мить...

Як зачинити серце, що для тебе
Живе у світі цім...палахкотить?
Його прошу,благаю я: не треба!
Не слухає воно мене...Кричить...

Кричить воно...Зарадить чим? - не знаю...
Домовитись не можу з ним ніяк...
Воно кричить мені:"Я - помираю!
Як мушу жити я без нього?! Як???!!!"

Так тужно...журно...Де узяти крила?
Вже вечоріє...Догорає день...
До тебе я хоч зараз би злетіла,
Та ти покликати мене забув лишень.......


Рецензии