Просто Фатум...

Сірими хмарами стелиться кохання розпуста,
Вовками завила зустріч остання без сна,
Час пролетить стрибком сильним мангуста,
І буде так завжди - я тут один і ти десь там також одна...

Журавлиними криками спогади б'ють по загривку,
Не прилітає до нас вже синиця погрітись у руки,
Лиш сонце висліплює дещо забуті уривки,
І вітер нагадує дещо приглушені звуки...

Кажуть, що лебеді вже білі давно полетіли,
А нас все ще манять далекі мрії про щастя..!
А ще нещодавно тіло торкалось до тіла...
Та, інколи, все ж, треба й на землю упасти...

Поїздом глушиться спокій душі та тремтіння,
В зливі останній розливаються кроки твої...
Мої потонули у повені надії й терпіння...
Та неприступні фортеці, де ми все ж живемо одні...


Рецензии
127. Исцеляюще!
Стиплом,
http://www.stihi.ru/2012/05/26/4402

Памяти Читая   02.08.2013 20:48     Заявить о нарушении