Песня Верба

Листячко посохло і верба зів`яла
Чом ти моя доля мене обікрала
Я стою самотня в спогадах блукаю
Козака Василька й досі я кохаю
   
             Приспів:
Ой вербонько ти чому зів`яла
І любов прекрасну в мене відібрала

Я ж для нього шила рушники ночами
Думала сваточки до нас прийдуть днями
Бо вже для заручин все приготували
Тільки молодого ми дарма чекали

              Приспів:
Ой вербонько,вербо що ж мені робити
Іншого козака не можу любити

Під вербоньку нашу підійшла і стала
І нічне кохання наше пригадала
Я тебе чекати буду скільки треба
Якби мені крила,летіла б до тебе

            Приспів:

Ой вербонько,вербо почекай всихати
Вірю що с коханим будем зустрічатись.

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии