Дозволь менi любити тебе знову

Дозволь мені любити тебе знову
Я не дозволю собі завдати тобі нового,
Але такого схожого болю.
Дозволь мені любити тебе знову
І очи твої,і руки,і обійми твої,
Що затаємничені були від сторонніх очей тоді.
Дозволь мені любити тебе знову
Цього разу я буду відвертіша з тобою
У почуттях своїх до тебе.
Дозволь мені любити тебе знову
Я обіцяю дарувати тобі всю свою ніжність
І всю свою жіночність.
Дозволь мені любити тебе знову,
Птахо ти мій крилатий,
Рицарю мій незрівнянний,
Юрасику молоденький.


Рецензии