Чекаю на тебе

Ти знаєш,
Я і досі на тебе чекаю.
Пам'ятаєш?
Я теж пам'ятаю
Той сон, що наснився мені,
Ту зустріч, що відбулась вві сні,
Твою посмішку, очі
І ніжні вуста.
Вино серед ночі
І ти, наче птах,
Раптово здійнявся у небо.
Мабуть, так було треба.

Та коли з тобою у думках, я засинаю,
Щораз наче вперше у тебе питаю:
Де ти є?
Чи в тебе сонце так само встає?
Чи, може, із Заходу на Схід?
Чи ходиш ти на роботу?
А що ти їси на обід?
Відпочиваєш у суботу?
Із друзями, сам?
Чи працюєш без вихідних?
Ти що полюбляєш:
Чай чи каву?
Уявляеш?
Мені це все цікаво.
А ще скажи:
Когось кохаєш?
Чи так само на мене чекаеш?
Чи зможеш мене упізнати,
Коли зустрінеш просто так?

Дай мені лише знак,
Так душі моїй треба,
І я продовжу чекати.
Чекати на тебе...
(1.08.2013)


Рецензии