Воля степова

Всі люблять ніч  - 
Зірки і звірі,
Комахи, верби, осока.
І я також  -  візьму й довірюсь
Твоїм невидимим рукам!

Десь там собі дрімає місто,
Старе, натомлене, просте,
А тут  -  такий веселий місяць
На цілий світ, на цілий степ!

Десь пташка пташку стиха кличе,
І жабка жабці сон кує.
А в місяця таке обличчя,
Смішне і кругле, як твоє.

Всі люблять ніч.
              На те і літо.
На те і воля степова  - 
Коханим подихом хмеліти,
Безтямні шепотіть слова.


Рецензии